A szakácskabát a professzionális konyhai öltözék legfontosabb darabja, hiszen ez a legszembeötlőbb, és ez határozza meg, hogy mit gondolnak rólunk az étterem vendégei és kollégáink. A szakácskabát egy magára valamit is adó ételvarázslónak egyet jelent a stílussal és tisztasággal, és általában azok választják, akiknek a póló beosztásukból, illetve munkahelyük elvárásaiból adódóan nem elképzelhető. A legtöbb konyha megköveteli a megfelelő öltözék viselését, így beláthatjuk, hogy fontos a szakácskabát körültekintő kiválasztása.

Hogy mi tehet egyedivé egy szakácskabátot? Ennek igen sokféle módja létezik, ezekről ejtünk néhány szót a továbbiakban. Az első a fazon, a rövid és hosszú ujjas verziók közül választhatunk kedvünkre. A szín is nagyon fontos, egy-egy vidámabb színű darab egyértelműen fel tudja dobni az egész napunkat, hiszen a kedvünket öltözetünk milyensége egyértelműen meghatározza. A Variker kínálatában a feketén, fehéren kívül divatos homokszín és bordó kabát is fellelhető.

Amivel nagyon sokat lehet változtatni a rendszerint pamutból készülő szakácskabát stílusán, azok a gombok. Aki a lazább, fiatalosabb vonalat képviseli, az sokféle színben szerezhet be díszeket. Mivel a legtöbb szakácskabát gombjai cserélhetők, a variálási lehetőség mindenkinek megadatik. Fekete, fehér, bordó, piros, kék, zöld és narancs színű gombok várják új gazdáig jelentkezését.

De nem csak a bohókásabb öltözködési stílus képviselői lehetnek elégedettek, aki a kifinomultabb, klasszikusabb irányt preferálja, az vásárolhat aranyhatású, illetve ezüsthatású gombokat is, ezek egyértelműen elegánssá tesznek egy egyszerű fekete vagy fehér szakácskabátot. A mercerezett pamut szakácskabát fényes, ünnepi díszbe öltözteti a konyhai dolgozókat, ezzel is feldobhatjuk az unalmas szakácsnadrág-szakácspóló kombót.

A főzéssel töltött hétköznpok legfontosabb kellékéről beszélünk, minden szakács tudja, hogy a kényelem és divat harmóniája a legfontosabb, még a konyhában is. A minőségi szakácskabátok egy része import áru, másik része hazai gyártású. Nézze végig a Variker Kft kínálatát, reméljük, hogy talál az ízlésének megfelelő színű, fazonú szakácskabátot! Ne feledje, stílus nem csak a konyhán kívül van, a Variker Kft szakácskabát kínálata is ezt hivatott bebizonyítani.